Ειδήσεις

Published on March 1st, 2013 | by fileto

0

Συλλήψεις για παράνομο τζόγο σε Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη

Συνελήφθησαν στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, δύο ημεδαποί, μία 33χρονη και ένας 43χρονος, κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί παιγνίων και αντίσταση – απείθεια αντίστοιχα. Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, σε κατάστημα, συνέλαβαν την 33χρονη προσωρινά υπεύθυνη, διότι είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία, έξι ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με απαγορευμένο τυχερό παίγνιο (ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ), επιτρέποντας, ανά πάσα στιγμή, τη διενέργεια του στο κοινό.

Κατά την είσοδο των αστυνομικών στο κατάστημα, ο 43χρονος, παρεμπόδισε την είσοδό τους, προβάλλοντας αντίσταση, αρνούμενος παράλληλα να συμμορφωθεί στις υποδείξεις τους.

Σημειώνεται ότι ο 25χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται. Μεταξύ άλλων κατασχέθηκαν: Έξι (6) ηλεκτρονικοί υπολογιστές. Τέσσερις (4) ηλεκτρονικές συσκευές και το χρηματικό ποσό των 1.090 ευρώ. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Στην Αλεξανδρούπολη
Αμετανόητος αποδεικνύεται ο ιδιοκτήτης ενός καταστήματος στην Αλεξανδρούπολη που συνελήφθη για τρίτη φορά επειδή το είχε μετατρέψει σε άντρο του παράνομου τζόγου.

Παρά τα μπλεξίματά του με τη δικαιοσύνη και το γεγονός ότι του είχε αφαιρεθεί η άδεια λειτουργίας, αποσφράγισε το κατάστημα και λειτουργούσε ένα μίνι καζίνο στο… πατάρι!

Η πόρτα του δωματίου όπου βρισκόταν η ειδική κρυψώνα ήταν κλειδωμένη και δυο γυναίκες υπάλληλοι είχαν αναλάβει να ειδοποιούν μέσω ενδοεπικοινωνίας αν έρχονταν αστυνομικοί. Δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν, όμως, όταν μπήκαν ξαφνικά άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. τους οποίους πάντως προσπάθησαν να εμποδίσουν να φτάσουν στο πατάρι.

Οι αστυνομικοί παραβίασαν την πόρτα και βρήκαν επτά υπολογιστές να λειτουργούν παράνομα με τυχερά παιχνίδια διαφόρων ειδών. Ανακάλυψαν, όμως, σε ένα συρτάρι και ένα εξάρτημα κάνης όπλου μαζί με 60 σφαίρες των 9 mm και συνέλαβαν το επιχειρηματία για παραβίαση του σφραγίσματος, λειτουργία του καταστήματος δίχως άδεια και παράνομη οπλοκατοχή. Οι δυο γυναίκες συνελήφθησαν για παρεμπόδιση του έργου της Αστυνομίας και όλοι μαζί θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Αλεξανδρούπολης.

Πριν από λίγους μήνες, η Δημοτική Αστυνομία είχε κλείσει το κατάστημα όταν στο ισόγειο είχαν βρεθεί 55 υπολογιστές που λειτουργούσαν με παράνομα παιχνίδια. Όμως, ο ιδιοκτήτης το κράτησε ανοιχτό και το λειτουργούσε ως καφετέρια.

 

πηγές ΕΡΤ και Πρώτο Θέμα


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑