Ειδήσεις

Published on March 16th, 2013 | by fileto

0

Σκηνές ταινίας με καταδίωξη λαθρομεταναστών σε Έβρο και Κομοτηνή

Σε ένα ανελέητο κυνηγητό εξελίχθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό λαθρομεταναστών και των διακινητών τους τα ξημερώματα του Σαββάτου στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης και της Κομοτηνής όταν αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης μετά από καταδίωξη συνέλαβαν τρείς αλλοδαπούς (26χρονος υπήκοος Συρίας και δύο υπήκοοι Ιράκ, ηλικίας 29 και 20 ετών), διότι προωθούσαν στο εσωτερικό της Χώρας έξι μη νόμιμους μετανάστες. Τρεις (3) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Πακιστάν, δύο (2) υπήκοοι Αφγανιστάν και ένας (1) υπήκοος Ιράκ.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, σε αγροτική περιοχή των Φερών, εντόπισαν μια ομάδα δώδεκα (12) περίπου μη νομίμων μεταναστών, να κινείται πεζή, καθοδηγούμενη από τους δύο διακινητές, ηλικίας 20 και 29 και την έθεσαν σε διακριτική παρακολούθηση.

Λίγο αργότερα, προσέγγισαν στο σημείο δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, στα οποία επιβιβάστηκαν οι μη νόμιμοι μετανάστες και ξεκίνησαν με κατεύθυνση την Αλεξανδρούπολη. Ακολούθως, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στους οδηγούς των δύο οχημάτων, οι οποίοι όμως δεν συμμορφώθηκαν και ανέπτυξαν ταχύτητα.

Άμεσα οργανώθηκε επιχείρηση, κατά την οποία συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή της Κομοτηνής, ο 26χρονος οδηγός του ενός οχήματος, που μετέφερε με αυτό, έξι (6) από τους μη νόμιμους μετανάστες, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης, οι δύο (2) άλλοι διακινητές, που καθοδηγούσαν πεζή, την ομάδα των μη νομίμων μεταναστών.

φωτο: αρχείο


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑