Αθλητικά

Published on March 31st, 2013 | by fileto

0

Σε τεντωμένο σχοινί ο Πανθρακικός στην βαθμολογία

Δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο από τον Άρη ο Πανθρακικός και να εξασφαλίσει την παραμονή του στην Σούπερ Λίγκ.

Να τι είπε ο προπονητής της ομάδας της Κομοτηνής, Παύλος Δερμιτζάκης μετά το ματς: «Ήταν ένα παιχνίδι υψίστης σημασίας και για τις δύο ομάδες γιατί και οι δύο ήθελαν τη νίκη για να αναρριχηθούν στο βαθμολογικό πίνακα και να πετύχουν το στόχο τους. Παρότι προερχόμασταν από ένα αρνητικό αποτέλεσμα με την Ξάνθη ανασυνταχθήκαμε, βρήκαμε το κουράγιο για να προετοιμαστούμε και αγωνιστικά και ψυχολογικά για να αντιμετωπίσουμε τον Άρη που έχει μία βελτίωση συν τη βοήθεια του κόσμου.

Δεν ξέρω αν από το αποτέλεσμα πρέπει να είμαι ευχαριστημένος γιατί σίγουρα ο πόντος είναι θετικός, αλλά βάσει εικόνας και ευκαιριών θα μπορούσε να πάρει τη νίκη που σίγουρα θα μας έφερνε κοντά το στόχο.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένα παιχνίδι πολύ προσεγμένο τακτικά, υπήρχαν ισορροπίες και από τις δυο ομάδες που προσπάθησαν να πιέσουν, αλλά και να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα, εν αντιθέσει με το δεύτερο ημίχρονο που ξέραμε ότι ο Άρης θα ανοιχτεί γιατί το αποτέλεσμα που θα τον ικανοποιούσε θα ήταν η νίκη και τα πλάνο μας ήταν να είμαστε σφιχτοί στην άμυνα και οι τρεις ζώνες συν ότι θα βρίσκαμε χώρους για να ανοιχτούμε και να πετύχουμε ένα γκολ.

Το πλάνο πήγε πολύ καλά απλώς δεν μπορέσαμε στις τρεις πολύ κλασικές ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα μου να πετύχουμε ένα γκολ. Αν κάποιος έπρεπε να κερδίσει βάσει ευκαιριών είναι η ομάδα μου. Σίγουρα κάναμε ένα βήμα, αλά αυτό το βήμα για να μετρήσει πρέπει να συνδυαστεί με αποτελέσματα τις επόμενες τρεις καθοριστικές αγωνιστικές».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑