Ειδήσεις

Published on April 5th, 2013 | by fileto

0

Βραβείο στους Μύλους Ουζουνόπουλου του Έβρου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής «Βραβεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος».

Πρόκειται για μια νέα πρωτοβουλία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) ο οποίος συνεργάζεται με την οικονομική εφημερίδα ΕΞΠΡΕΣ, με στόχο την ανάδειξη, την προβολή και τελικά τη βράβευση μεταποιητικών επιχειρήσεων που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους τη χρονιά που πέρασε.

Ακολουθούν οι εταιρείες που βραβεύθηκαν ανά κατηγορία βραβείου.

Βραβείο «Γυναίκα Επιχειρηματίας»:

Το βραβείο για το 2013 απονεμήθηκε στην κα Κωνσταντίνα Ουζουνοπούλου, Διευθύνουσα Σύμβουλο της εταιρείας «ΜΥΛΟΙ ΘΡΑΚΗΣ Ι. ΟΥΖΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.».

Βραβείο «Καινοτομίας»:

Η Επιτροπή Αξιολόγησης αποφάσισε το βραβείο να απονεμηθεί στην εταιρεία ΕΥ.ΓΕ. ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ ΑΒΕΕ, πιο γνωστή σε όλους με το εμπορικό σήμα AGRINO, με παραγωγικές εγκαταστάσεις στη Θεσσαλονίκη και στο Αγρίνιο.

Βραβείο «Εξωστρέφειας»:

Το βραβείο απονεμήθηκε στην επιχείρηση ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ Α.Μ.Β.Ν.Ε.Ε., ενώ η Επιτροπή Αξιολόγησης αποφάσισε να απονείμει έπαινο για την εξωστρεφή της δραστηριότητα και στην ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε.

Βραβείο «Περιβάλλον»:

Η Επιτροπή Αξιολόγησης αποφάσισε να απονεμηθεί το βραβείο στην εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε., και έπαινος στην εταιρεία Α. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Βραβείο «Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης»:

Το βραβείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για το 2013, απονεμήθηκε στην εταιρεία ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΣ Α.Ε., γνωστότερη σε όλους για το νερό «ΒΙΚΟΣ».
Ο έπαινος στην κατηγορία βραβείων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης απονεμήθηκε στην εταιρεία ΑΝΑΤΟΜΙΚ ΧΕΛΠ ΑΕ, με έδρα τη Νέα Σάντα Κιλκίς.

Βραβείο «Αριστεία Μεσαία Επιχείρηση»:

Στην κατηγορία «Αριστεία Μεσαία Επιχείρηση» απονεμήθηκε βραβείο στην εταιρεία ΕΛΒΙΑΛ Α.Ε. και έπαινος στην ΙΩΝΙΚΗ ΣΦΟΛΙΑΤΑ Α.Ε.

Βραβείο «Αριστεία Μεγάλη Επιχείρηση»:

Στην κατηγορία αυτή το βραβείο απονεμήθηκε στην ΚΡΙ – ΚΡΙ Α.Ε., ενώ η Επιτροπή Αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων αποφάσισε και την απονομή επαίνου στην εταιρεία ΓΙΟΥΡΙΜΑΚ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΡΥΖΙΟΥ & ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ Α.Ε.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑