Ειδήσεις

Published on April 26th, 2013 | by fileto

0

Κάρτα σε ορισμένους αγρότες από την Πειραιώς με πολλά οφέλη

Μια νέα πιστωτική κάρτα θα κυκλοφορήσει από την Τράπεζα Πειραιώς – ΑΤΕ και η οποία θα δίνεται και στους καπνοκαλλιεργητές, που κλείνουν συμβόλαια με επιχειρήσεις επεξεργασίας καπνόφυλλων και ειδικότερα με την Καβαλιώτικη εταιρεία Μισσιριάν.

Η Κάρτα του Αγρότη θα μπορεί να πιστώνεται με δάνειο έως το ποσό που αντιστοιχεί στην παραγωγική δυναμικότητα του κάθε αγρότη και με προνομιακό επιτόκιο κάτω του 8%.

Με την κάρτα αυτή ο κάτοχος αγρότης θα  μπορεί να αγοράσει με πίστωση όλες τις εισροές για την εκμετάλλευσή του από το πετρέλαιο μέχρι το λίπασμα, ενσωματώνοντας στο μέλλον και το μέτρο του φθηνότερου αγροτικού καυσίμου, μέσω συνεργαζόμενων πρατηρίων, που θα εφαρμοστεί σε όλη την Ελλάδα, στη θέση του συστήματος με την επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης.

Μετά τους καπνοκαλλιεργητές σειρά θα πάρουν οι καλλιεργητές κριθαριού που δίνουν τα προιόντα τους σε ζυθοποιίες για την παραγωγή μπίρας (Αθηναϊκή Ζυθοποιία και Ζυθοποιία Μακεδονίας-Θράκης – Βεργίνα) και ακολουθούν οι κτηνοτρόφοι της Θεσσαλίας των οποίων η παραγωγή προορίζεται για την παρασκευή γαλακτοκομικών σε τοπικές γαλακτοβιομηχανίες όπως η ΕΛΒΟΛ.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑