Ειδήσεις

Published on May 10th, 2013 | by fileto

0

Εξιχνίαση κλοπής σε κοσμηματοπωλείο στη Δράμα

Εξιχνιάστηκε ύστερα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, κλοπή που είχε διαπραχθεί, την 29/4/2013, σε κοσμηματοπωλείο της Δράμας.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών (3) ημεδαπών γυναικών, ηλικίας 34, 22 και 15 ετών, για κλοπή.

Συγκεκριμένα, οι τρεις δράστιδες, την 29/4/2013 το πρωί, μετέβησαν σε κοσμηματοπωλείο της Δράμας, όπου προσποιούμενες τις πελάτισσες αφαίρεσαν, με τη μέθοδο της απασχόλησης, δώδεκα (12) ασημένια κοσμήματα (γυναικεία βραχιόλια και αλυσίδες χειρός), συνολικής αξίας 700 ευρώ.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, οι αστυνομικοί, χθες (9-5-2013) το πρωί, εντόπισαν τις τρεις (3) ημεδαπές να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του οχήματος, βρέθηκε μια γυναικεία αλυσίδα χειρός.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες τους, βρέθηκαν επίσης άλλες επτά (7) αλυσίδες χειρός, ενώ στο σπίτι της 34χρονης εντοπίσθηκαν και επτά (7) φυσίγγια, διαμετρήματος 9 mm .

Κατασχέθηκαν οκτώ (8) αλυσίδες χειρός, οι οποίες αποδόθηκαν στο δικαιούχο τους, επτά (7) φυσίγγια και ένα (1) Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο.

Σημειώνεται ότι η 34χρονη και η 22χρονη έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

Οι δύο από τις δράστιδες, ηλικίας 22 και 15 ετών δε συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ η 34χρονη συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα αποσταλεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑