Ειδήσεις

Published on May 22nd, 2013 | by fileto

0

Προσυνεδριακή στάση της ΝΔ στην Κομοτηνή

Το Σάββατο 25 Μαΐου, στην Κομοτηνή, θα πραγματοποιηθεί η 9η Προσυνεδριακή στάση του κόμματος της ΝΔ.

Αύριο Πέμπτη καθώς και μεθαύριο Παρασκευή, βουλευτές, αλλά και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, θα έχουν αλλεπάλληλες συναντήσεις με τοπικούς, επαγγελματικούς και κοινωνικούς φορείς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των διήμερων συναντήσεων θα έχει ως εξής:

Πέμπτη 23 Μαΐου

18:00 Επίσκεψη στον μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονα

19.00. Συναντήσεις στους χώρους του Ξενοδοχείου ΞΕΝΙΑ με το συνεταιρισμό καπνοπαραγωγών νομού Ροδόπης, τους κερασοπαραγωγούς του νομού Ροδόπης, την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών του νομού Ροδόπης, τον διευθυντή του ΟΠΕΚΕΠΕ  Μπαμπασίδη Κυριάκο, την ομοσπονδία αγροτικών δημοκρατικών συλλόγων, το σύλλογο νέων αγροτών.

Στις 20.00 Συναντήσεις στους χώρους του Ξενοδοχείου ΞΕΝΙΑ με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο, την   Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων νομού Ροδόπης, τα σωματεία ΤΑΞΙ .

Παρασκευή 24 Μαΐου

09.30 Συνάντηση με το Μουφτή Κομοτηνής Σοφολογιότατο Μέτσο Τζεμαλή.

11.00 Συναντήσεις στους χώρους του Ξενοδοχείου ΞΕΝΙΑ με το σύνδεσμο Ξενοδόχων Θράκης, το σύνδεσμο Ξενοδόχων Ροδόπης Ακολουθεί συνάντηση στους χώρους του Ξενοδοχείου ΞΕΝΙΑ με το Οικονομικό Επιμελητήριο Ροδόπης, με το ΓΕΩΤΕΕ, με το ΤΕΕ , με το Δικηγορικό Σύλλογο, με τους συλλόγους Δασκάλων και Καθηγητών, με τους Ιατρικό, Φαρμακευτικό και Οδοντιατρικό συλλόγους .Συνάντηση στους χώρους του Ξενοδοχείου ΞΕΝΙΑ με τους συλλόγους ΑΜΕΑ και Πολυτέκνων.

18.00 θα έχουν συνάντηση στους χώρους του Ξενοδοχείου ΞΕΝΙΑ με τα σωματεία Αστυνομικών υπαλλήλων, Αξιωματικών της ΕΛΑΣ και τους Αποστράτους.

19.00 Συνάντηση στους χώρους του Ξενοδοχείου ΞΕΝΙΑ με τους Σύλλογο Επιστημόνων Μειονότητας δυτικής Θράκης και Πολιτιστική και Εκπαιδευτική Εταιρεία Μειονότητας Δυτικής Θράκης.

20.00 Συνάντηση στους χώρους του Ξενοδοχείου ΞΕΝΙΑ με τους Δημάρχους Ιάσμου και Αρριανών.

Σάββατο θα πραγματοποιηθεί, η κεντρική εκδήλωση στο πλαίσιο της 9ης Προσυνεδριακής στάσης του κόμματος.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑