Ειδήσεις

Published on June 11th, 2013 | by fileto

0

Διέρηξαν το μητροπολιτικό μέγαρο Καβάλας

Έντρομοι από το απότομο ξύπνημα του μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου Προκοπίου οι διαρήκτες τράπηκαν σε φυγή αφού αφαίρεσαν από συρτάρι 1.100 ευρώ.

Χθες τα ξκημερώματα άγνωστοι δράστες τους οποίους αναζητεί η αστυνομία εισήλθαν αφού διέρρηξαν την πόρτα του μητροπολιτικού μεγάρου στην οδό Μητροπόλεως στην Καβάλα και άρχισαν να ψάχνουν στο γραφείο του μητροπολίτη για χρήματα και άλλα τιμαλφή.

Περιφέρονταν στους χώρους του και προφανώς όχι ήσυχα, ο μητροπολίτης αντιλήφθηκε την παρουσία τους, όπως και εκείνοι την δική του και τράπηκαν σε φυγή.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία συνέλεξε στοιχεία, αναζητώντας τους δράστες.

Το μητροπολιτικό μέγαρο βρίσκεται στην καρδιά της πόλης δίπλα στο δημαρχείο και φυλάσσεται με σιδερένια πόρτα, την οποία άνοιξαν με λοστό.

Απορίας άξιο είναι ότι τα γραφεία της μητρόπολης βρίσκονται στον κάτω όροφο και προφανώς οι διαρρήκτες αφού τα άνοιξαν δεν βρήκαν τίποτε το αξιόλογο, και προτίμησαν να προχωρήσουν στον πρώτο όροφο που βρίσκεται το ιδιαίτερο γραφείο του μητροπολίτη και τα δωμάτια στα οποία διαμένει.

Θρασσύτατη ενέργεια που φανερώνει ότι οι ληστές αποθρασύνονται και χτυπούν και στόχους που έπρεπε να είναι φυλασσόμενοι.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑