Άποψη - Γνώμη

Published on June 13th, 2013 | by fileto

0

Στήνουν σκηνικό αιφνιδιασμού εκλογών με κρυφές δημοσκοπήσεις

Η κάθοδος του ποσοστού του ΣΥΡΙΖΑ, η άνοδος της Χρυσής Αυγής, η διολίσθηση των ποσοστών ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, τα υψηλά ποσοστά της ΝΔ και οι κύκλοι των Παπανδρεικών που δεν θέλουν την παραπομπή Παπακωνσταντίνου στην δικαιοσύνη για την εμπλοκή του στην λίστα Λαγκάρτ, στήνουν ένα περίεργο γαιτανάκι εκλογών πιθανόν και εντός του πρώτου δεκαπενθημέρου του Ιουλίου.

Ήδη το κλείσιμο της ΕΡΤ όπως δείχνουν φρέσκιες δημοσκοπήσεις ανεβάζει το κύρος του Σαμαρά μια και όλοι ζητούν εδώ και τώρα ρήξη με τα “μαγαζιά” και πολλοί είναι αυτοί που ζητούν “φρέσκο αίμα” στην αρένα από το Δημόσιο.

Σήμερα κάνει τον γύρο η είδηση για εμπλοκή του προέδρου της ΠΟΣΠΕΡΤ σε αδιαφανείς διαδικασίες με ίδιον όφελος, έχει ξεκινήσει ένας κύκλος παραπολιτικών που φέρνουν τον Σαμαρά να έχει στριμώξει στην γωνία Βενιζέλο και Κουβέλη και από την άλλη ο Τσίπρας κινητοποιεί όλο το δυναμικό της κοινοβουλευτικής του δύναμης στο προαύλιο της ΕΡΤ, όπου συνωθούνται Ανεξάρτητοι Έλληνες και ΚΚΕ.

Αυτοί που απουσιάζουν ειναι η Χρυσή Αυγή η οποία θέλει να τα έχει καλά με τη κοινή γνώμη που επιζητά όπως είπαμε “φρέσκο αίμα” από το Δημόσιο και φυσικά παράγοντες και βουλευτές της ΝΔ οι οποίοι επιχειρούν να κερδίσουν από την ρήση: “η μάνα του φευγάτου δεν έκλαψε ποτέ”.

Ο ξαφνικός θάνατος της ΕΡΤ, το ναυάγιο με την Gazprom, η αυξανόμενη ανεργία και το ασταθές πολιτικό τοπίο στην Ευρώπη είναι τα κύρια θέματα στην ατζέντα Σαμαρά και του επιτελείου του οι οποίοι θέλουν εν μία νυκτί να σύρουν την χώρα σε εκλογές και να αιφνιδιάσουν άπαντες, ακόμη και τους ψηφοφόρους.

Την Δευτέρα θα φανεί από την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών αν Βενιζέλος και Κουβέλης θα δώσουν το πλεονέκτημα στον Σαμαρά να πετύχει τους στόχους της ατζέντας του.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑