Εκδηλώσεις

Published on June 29th, 2013 | by fileto

0

Ρουβάς Διόνυσος σε Φιλίππους και Αλεξανδρούπολη

Με τη συνδρομή του συλλόγου Ελπίδα ένα όνειρο  γίνεται πραγματικότητα με τη συμμετοχή του Σάκη Ρουβά στην παράσταση Βάκχες του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο γνωστός και συχνά αμφιλεγόμενος για τις επιλογές του τραγουδιστής θα υποδύεται τον Διόνυσο και όπως λέγεται έχει προετοιμαστεί για την παράσταση παίρνοντας μαθήματα σε δραματική σχολή του εξωτερικού και όπως δηλώνει στον Ελεύθερο Τύπο: «Έκανα ένα πρώτο βήμα με τον κινηματογράφο, τώρα δοκιμάζομαι και στο θέατρο. Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για την καριέρα μου.

Ήδη η μέχρι τώρα εμπειρία με έχει αλλάξει, έχω αποκτήσει ένα βαθύ τρόπο σκέψης και αίσθησης που τον οφείλω στον Δημήτρη Λιγνάδη και στον Ευριπίδη. Και θέλω να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που με κάνει κοινωνό της μαγείας του, πρόσθεσε αποκαλύπτοντας τη μεγάλη λαχτάρα του να πατήσει στον ιερό τόπο του Αρχαίου Θεάτρου της Επιδαύρου και πάλι ως πρωταγωνιστής.

Η παράσταση θα κάνει μια πρώτη παρουσίαση, εν είδει ανοιχτής γενικής δοκιμής, στο Ευριπίδειο Θέατρο της Σαλαμίνας και αμέσως μετά θα ανέβει στην Αλεξανδρούπολη και το Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων στην Καβάλα.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑