Βαλκάνια

Published on August 5th, 2013 | by fileto

0

Κομμένο χέρι της Τουρκίας η μειονότητα κατά Μουεζίνογλου

Για μια ακόμη φορά ο Ροδοπίτης υπουργός Υγείας της κυβέρνησης Ερντογάν Μεχμέτ Μουεζίνογλου, ήρθε στη Θράκη με την ευκαιρία του “Καραβανιού της Αφθονίας” λόγω μπαιραμιού και στη διάρκεια γεύματος ιφτάρ έκανε την βαρύγδουπη δήλωσή του για άλλη μια φορά: «Αισθανόμαστε υπερήφανοι που είμαστε Τούρκοι και μουσουλμάνοι, η μειονότητα είπε “είναι ένα χέρι κομμένο της Τουρκίας”.

Για όσους γνωρίζουν την πραγματικότητα της Θράκης και την προπαγάνδα που γίνεται από τους Τούρκους επισήμους εντός και εκτός Θράκης, μόνο ιλαρότητα μπορούν να προκαλέσουν. Για όσους τα αναλύουν από μακριά βλέπουν δαιμόνους και ανθελληνισμό πίσω απο αυτές τις δηλώσεις.

Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ που τρυγούν από τις ψήφους της μειονότητας εθελοτυφλούν σε τέτοιες δηλώσεις όπως και ο νυν υπουργός Εξωτερικών, αλλά θα μπορούσε τουλάχιστον το Μαξίμου και ο υπουργός Επικρατείας να έβαζε λίγο χέρι στον γνωστό κ. Μουεζίνογλου για τέτοιες δηλώσεις σε μια τέτοια στιγμή που η Ελλάδα έχει να αντιμετωπίσει με όλες τις δυνάμεις της, το γνωστό λουκέτο στο μαγαζί της Χαλκιδικής που τραγουδούσε ο Κιάμος.

Αλλά όλοι πλήττονται από τον καύσωνα και την Αυγουστιάτικη φορολογική τρέλα. Τα εθνικά θα κοιτάμε τώρα!

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι στο ιφτάρ της Θράκης το οποίο προσφερε ο τουρκικός δήμος Μπαϊράμπασά, μετείχαν εκτός του υπουργού Μεχμέτ Μουεζίνογλου, ο βουλευτής Προύσας Χακάν Τσαβούσογλου, ο νομάρχης Αδριανούπολης Χασάν Ντουρουέρ, ο πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή Οσμάν Ιλχάν Σενέρ, ο δήμαρχος του Μπαϊράμπασα Ατίλα Αϊντινέρ, ο ψευδομουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ, ο ψευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, οι βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου Αχμέτ Χατζηοσμάν, Αϊχάν Καραγιουσούφ και Χουσείν Ζεϊμπέκ, οι πρώην βουλευτές Ιλχάν Αχμέτ και Τσετίν Μάντατζι, ο δήμαρχος των Αρριανών Ιμπραήμ Σερίφ, ο αντιδήμαρχος Κομοτηνής Λεβέντ Αχμέτ, ο πρόεδρος του δημοτικού συνδυασμού Κοινωνικό Κίνημα ¨ Σααντετίν Σακίρ Χουσείν, πρόεδροι συλλόγων Μειονότητας Δυτικής Θράκης και δημοσιογράφοι.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑