Ειδήσεις

Published on August 20th, 2013 | by fileto

0

Οι Κρητικοί της Ξάνθης επιδοτούν κρητικό φοιτητή

Ο Σύλλογος Κρητών Φοιτητών Ξάνθης Ο Ψηλορείτης στην προσπάθεια του να βοηθήσει τα μέλη του εν μέσω της οικονομικής κρίσης που η χώρα μας περνάει φέτος επιδοτεί τον / την πρωτοετή φοιτητή/φοιτήτρια του οποίου η οικογένεια έχει τη χαμηλότερη φορολογική δήλωση, που θα περάσει σε μια από τις σχολές της Ξάνθης, με το ποσό των 300 ευρώ.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Διευκρινίζουμε εδώ ότι σαν μέλος του συλλόγου μπορεί να εγγραφεί κάθε φοιτητής που σπουδάζει στην Ξάνθη με μόνιμο τόπο κατοικίας την Κρήτη ή καταγωγή γονέων από την Κρήτη.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσκομίσουν ένα αντίγραφο του εκκαθαριστικού σημειώματος από την εφορία κι έναν αριθμό λογαριασμού με το όνομα του δικαιούχου του για την κατάθεση των χρημάτων σε κλειστό φάκελο είτε την ημέρα εγγραφών στο σύλλογο, που οριζεται ως η Κυριακή πριν την έναρξη των μαθημάτων, είτε μετά από τηλεφωνική επικοινώνια.

Τέλος, για αποφυγή παρεξηγήσεων, σημειώνουμε ότι θα γίνει άνοιγμα όλων των φακέλων μαζί από τα μέλη του συμβουλίου και θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια τόσο στα στοιχεία των φοιτητών όσο και στο όνομα του / της φοιτητή / φοιτήτριας που δικαιούται το ποσό.

Για περισσότερες πληροφορίες: 6981864922 (Μάνος) ή στη σελίδα του συλλόγου μας στο facebook: www.facebook.com/skfxanthis


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑