Ειδήσεις

Published on September 6th, 2013 | by fileto

0

Γέφυρα ναρκωτικών απο Λήμνο σε Αλεξανδρούπολη

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης μία υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών από τη Λήμνο στην Αλεξανδρούπολη.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, σχετικά με υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών, συνελήφθησαν την 3-9-2013 το απόγευμα, στη Μύρινα Λήμνου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μύρινας Λήμνου, δύο (2) ημεδαποί, ένας 27χρονος και μια 18χρονη, κατηγορούμενοι για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης σχετικά με υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών και τη σύλληψη τεσσάρων (4) ημεδαπών, τη 2-9-2013, στην Αλεξανδρούπολη, προέκυψε ότι ο 27χρονος έστελνε, από τη Λήμνο στην Αλεξανδρούπολη, στους δύο από τους παραπάνω δράστες, ηλικίας 48 και 29 ετών, δέματα, που περιείχαν ποσότητες ηρωίνης.

Την 3-9-2013 το απόγευμα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μύρινας Λήμνου, συνδράμοντας στη διερεύνηση της υπόθεσης, πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του 27χρονου, εντός του οποίου εντόπισαν τον ίδιο και την 18χρονη.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • Δύο (2) συσκευασίες με ηρωίνη (βραχάκι), συνολικού βάρους 25,5 γραμμαρίων
  • Δύο (2) τρίφτες
  • Το χρηματικό ποσό των 1.560 Ευρώ
  • Δεκαεπτά (17) κενές νάιλον συσκευασίες.

Επίσης, στην κατοχή της 18χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

  • Ποσότητα ηρωίνης, βάρους 1,4 γραμμαρίων
  • Δεκαπέντε (15) δισκία των φαρμακευτικών σκευασμάτων HIPNOSEDON, VULBEGAL, SUBOXONE και NALOXON Ε
  • Δύο (2) νυστέρια.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης και το Αστυνομικό Τμήμα Μύρινας Λήμνου.

φωτο: αρχείο


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑