Εκδηλώσεις

Published on October 16th, 2013 | by fileto

0

«ΠΕΡΠΑΤΩ ΕΙΣ ΤΟ ΔΑΣΟΣ» της Στέλλας Μιχαηλίδου στην Καβάλα

Η Δημοτική Θεατρική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ) παρουσιάζει στην παιδική του σκηνή το έργο της Στέλλας Μιχαηλίδου «Περπατώ εις το δάσος» την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 19.00, στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου.

Μια μουσικοθεατρική παράσταση, ένα σκηνικό παιχνίδι, με γνωστούς αγαπημένους ήρωες από κλασσικά παραμύθια κι άλλους άγνωστους, να μπλέκονται και να δημιουργούν μια εντελώς πρωτότυπη ιστορία με κεντρική ηρωίδα την Κοκκινοσκουφίτσα.

Ένα μυητικό ταξίδι αυτογνωσίας της ηρωίδας.

Η πορεία ενός παιδιού προς την ενηλικίωση, μέσα σ’ ένα κόσμο όπου «..όλα γυρίζουν, όλα συγκρούονται, όλα μπερδεύονται, όλα ανατρέπονται..

«Παντού παραμονεύει η έκπληξη, το παράτολμο, το παράξενο!» όπως λέει ο Αφηγητής της ιστορίας.

Επτά ηθοποιοί και ένας μουσικός βρίσκονται σχεδόν συνεχώς επί σκηνής, ερμηνεύοντας πολλούς διαφορετικούς ρόλους, σε μια καταιγιστική παράσταση για παιδιά κάθε ηλικίας, γεμάτη ανατροπές, χιούμορ, μουσική και χορό.

Μια παράσταση με μηνύματα αγάπης, αυτοπεποίθησης και δύναμης μέσα από μια τρυφερή ιστορία.

Περπατώ εις το δάσος

Σκηνοθεσία-Κίνηση: Στέλλα Μιχαηλίδου

Σκηνικά-Κοστούμια-Φωτισμοί: Ελένη Χαϊδεμενάκη

Μουσική: Κώστας Βόμβολος

Βοηθός σκηνοθέτη: Κατερίνα Συμεωνίδου

Βοηθός σκηνογράφου-ενδυματολόγου: Σόνια Σαμαρτζίδου

Διδασκαλία Τραγουδιών: Ελένη Γαλανοπούλου

Παίζουν:

Ίρις Νικολάου, Αντώνης Πριμηκύρης, Κλέα Σιαμαντά, Παύλος Σταυρόπουλος, Ελένη Γαλανοπούλου, Κωνσταντίνα Κανδυλίδου, Έφη Πριμικυρλίδου

Η πρεμιέρα του έργου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 19.00, στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου.

Παραστάσεις θα δίνονται καθημερινά το πρωί για τους μαθητές των σχολείων από τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013, ενώ για το κοινό κάθε Κυριακή στις 5 το απόγευμα, στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου.

Τιμές εισιτηρίου: 10 € κανονικό, 7 € μαθητικό.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας 2510. 220876 – 7, ώρες γραφείου.

 

Την άμεση καταγραφή των υπαλλήλων που εργάζονται σε δημόσιες και δημοτικές επιχειρήσεις, αλλά και σε νομικά πρόσωπα του δημοσίου τομέα, ζήτησε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να προετοιμάσει το έδαφος για συγχωνεύσεις και καταργήσεις οργανισμών, αλλά και την ένταξη των εργαζομένων σε καθεστώς διαθεσιμότητας.

Η «ακτινογραφία» που ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφορά κατά κύριο λόγο στο προσωπικό που εργάζεται σε επιχειρήσεις των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στις δημόσιες επιχειρήσεις που εποπτεύουν υπουργεία, στις επιχειρήσεις των ΟΤΑ α” και β” βαθμού, αλλά και στα Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου, με τις πρώτες ανεπίσημες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για περίπου 50.000 εργαζομένους, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Το Βήμα».

Ο υπουργός φαίνεται πως είναι αποφασισμένος να προχωρήσει στην πλήρη καταγραφή των εργαζομένων, κάτι που προκύπτει και από την προειδοποίηση που απηύθυνε στους διοικητικούς υπαλλήλους, ότι, εάν δεν ανταποκριθούν στην επίσπευση των διαδικασιών της απογραφής του απασχολούμενου προσωπικού στους τομείς που έχει δώσει εντολή, τότε θα διατάξει πειθαρχικό έλεγχο για παράβαση καθήκοντος.

Μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης έχει δώσει διορία στους αρμόδιους προϊστάμενους των Διευθύνσεων Διοικητικού Προσωπικού μέχρι τις 15 Οκτωβρίου, οι οποίοι μέχρι τότε θα πρέπει:

– Να έχουν επιβεβαιώσει τα στοιχεία του Μητρώου Μισθοδοτούμενων Ελληνικού Δημοσίου για όλους τους απογεγραμμένους υπηρεσιών του Δημοσίου, των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ) και των ΟΤΑ α” και β” βαθμού, καθώς και των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου στους δήμους και στις περιφέρειες.
– Να αποστείλουν αρχεία για την απογραφή των Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου (ΝΠΙΔ) και επιχειρήσεων των υπουργείων και Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης. – See more at: http://www.airetos.gr/default.aspx?pageid=10137#sthash.c3nj7DrQ.dpuf


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑