Ειδήσεις

Published on October 29th, 2013 | by fileto

0

Ιταλός και Σύριος πιάστηκαν στους Κήπους με πλαστά έγγραφα

Συνελήφθησαν προχθες (27-10-2013) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, δύο (2) αλλοδαποί, ένας 40χρονος υπήκοος Ιταλίας και ένας 38χρονος υπήκοος Συρίας, κατηγορούμενοι για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και πλαστογραφία.

Ειδικότερα, προχθές (26-10-2013) το απόγευμα, οι δύο δράστες, επιβαίνοντες σε πολυτελές Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με ιταλικές πινακίδες, μετέβησαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσουν έξοδο από τη χώρα. Εκεί κατά τον ενδελεχή και εμπεριστατωμένο έλεγχο, από τους Έλληνες αστυνομικούς και τους αξιωματούχους του FRONTEX προέκυψε ότι, ο αριθμός πλαισίου του οχήματος είχε παραποιηθεί, επίσης ότι η άδεια κυκλοφορίας, το πιστοποιητικό ιδιοκτησίας και η κάρτα διεθνούς ασφάλισης, που κατείχαν και επέδειξαν οι δύο δράστες στους αστυνομικούς, είναι πλαστά, καθώς και ότι το παραπάνω αυτοκίνητο είναι καταχωρημένο από τις Ιταλικές Αρχές, ως όχημα κλεμμένο, απολεσθέν, υπεξαιρεθέν .

Κατασχέθηκαν ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και τρία (3) πλαστά έγγραφα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κήπων.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑