Εκδηλώσεις

Published on October 30th, 2013 | by fileto

0

Οι μητέρες θα θηλάσουν την Κυριακή

Από την Καβάλα έως την Καλαμάτα και από την Ορεστιάδα έως την Κρήτη μητέρες από 39 πόλεις της χώρας δίνουν ένα πανελλαδικό ραντεβού, στέλνοντας ένα μήνυμα ζωής. Στα πλαίσια του εορτασμού της Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, 1-7 Νοεμβρίου 2013, το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας διοργανώνει την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013 στις 11:00 πμ, μια εκδήλωση γιορτή για τον μητρικό θηλασμό.

Πρόκειται για μία δράση που πραγματοποιείται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στη χώρα μας, με σκοπό την προώθηση, την υποστήριξη και την ενημέρωση, όχι μόνο ως λέξεις σε ένα φυλλάδιο ή σε μια ομιλία, αλλά εμπράκτως ως εικόνα και παρουσία.

Από τo 1992 καθιερώνεται διεθνώς ο εορτασμός της Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού από την WABA (Παγκόσμια συμμαχία για την προώθηση του θηλασμού), τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και τη UNICEF, στις 1-7 Αυγούστου. Στην Ελλάδα, η εβδομάδα αυτή τιμάται από τις 1 έως 7 Νοεμβρίου και φέτος έχει θέμα «Υποστηρίζουμε το θηλασμό: Υποστηρίζουμε τις μητέρες».


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑