Ειδήσεις

Published on November 24th, 2013 | by fileto

0

Νεαροί διαρρήκτες στα χέρια της αστυνομίας στην Κομοτηνή

Συνελήφθησαν χθες (22-11-2013) το πρωί, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 29 και 30 ετών, κατηγορούμενοι για κλοπές.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν:

  • τον 29χρονο, διότι, λίγες ώρες νωρίτερα, εισήλθε σε δύο καταστήματα της πόλης, αφαιρώντας από το πρώτο το κινητό τηλέφωνο θαμώνα και από το δεύτερο το πορτοφόλι υπαλλήλου, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 100 Ευρώ
  • τον 30χρονο, διότι λίγη ώρα νωρίτερα αφαίρεσε από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ένα τσαντάκι, το οποίο περιείχε διάφορα έγγραφα, ενώ αποπειράθηκε να εισέλθει σε οικία 54χρονου ημεδαπού, χωρίς όμως να ολοκληρώσει την πράξη του, καθόσον έγινε αντιληπτός από τον ίδιο και τράπηκε σε φυγή

Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν τα παραπάνω αφαιρεθέντα αντικείμενα και το χρηματικό ποσό, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους.

Στην κατοχή του 29χρονου βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν δύο διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο, μια ηλεκτρική συσκευή και τέσσερα κλειδιά αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, το ιδιοκτησιακό καθεστώς των οποίων ερευνάται.

Σημειώνεται ότι και οι δύο δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής για τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑