Ειδήσεις

Published on December 3rd, 2013 | by fileto

0

Έλληνες γιατροί οδεύουν προς Τουρκία

Ανταποκρίνονται οι Έλληνες γιατροί στην πρόσκληση του εκ Κομοτηνής Τούρκου Υπουργού Υγείας Αχμέτ Μουεζίνογλου και σωρηδόν καταθέτουν τα βιογραφικά τους για εργασία σε νοσοκομεία της γείτονος.

Μάλιστα χιλιάδες είναι οι Έλληνες ασθενείς οι οποίοι πηγαίνουν σε νοσοκομεία και κλινικές της Τουρκίας οι οποίες είναι πιο φθηνες για εξετάσεις και χειρουργικές επεμβάσεις.

Στόχος του τουρκικού υπουργείου Υγείας όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας HaberTürk, είναι τον επόμενο χρόνο, 2014, ο αριθμός των ξένων που θα νοσηλευτούν σε τουρκικά νοσοκομεία να φτάσει τους 400 χιλιάδες!

Παράλληλα ανακοινώνεται ότι ο προϋπολογισμός του υπουργείου θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο και θα μπορεί να παρέχει δυνατότητες άμεσης αεροπορικής μεταφοράς καθώς και τα πιο σύγχρονα ασθενοφόρα στην διάθεση των ξένων ασθενών αποκομίζοντας φυσικά όλα τα σχετικά οφέλη για την Τουρκία.

Στην Ελλάδα της κρίσης που η υγεία συνεχώς υποβαθμίζεται θα ξεμείνουμε και απο γιατρούς αλλά και από ασθενείς, μια και όσοι έχουν χρήματα μπορούν να επιλέγουν νοσοκομεία και κλινικές εντός ή εκτός Ελλάδας και οι υπόλοιποι θα υπομένουμε στο σύστημα υγείας του Άδωνη Γεωργιάδη.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑