Ειδήσεις

Published on December 6th, 2013 | by fileto

0

Ετσι είπαν ευχαριστώ Σύριοι στον άνθρωπο που βοήθησε

Το ζευγάρι από τη Συρία είχε πει πως δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ τη βοήθεια του Χρήστου. Του επικεφαλής του Κέντρου Πρώτης Υποδοχής στο φυλάκιο του Εβρου, που τους βοήθησε και τους έσωσε τη ζωή. Έτσι όταν η γυναίκα γέννησε τον πήραν τηλέφωνο για να του πουν, ότι θα ονομάσουν το παιδί τους Χρήστο.

Σύμφωνα με το Star, ο Γιουσέφ και η σύζυγός του Μάργουαν τον Μάρτιο του 2003 αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τη Συρία λόγω του εμφυλίου πολέμου. Διέσχισαν με τα πόδια όλη την Τουρκία και μετά από ένα δύσκολο ταξίδι γεμάτο αντιξοότητες κατέληξαν στο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής στο Φυλάκιο Εβρου.

Εκεί υποβλήθηκαν και σε ιατρικές εξετάσεις κατά τη διάρκεια των οποίων διαπιστώθηκε ότι η Μάργουαν είναι έγκυος. Τότε ήταν που ο Γιουσέφ υποσχέθηκε στον επικεφαλής του ΚΕΠΥ Χρήστο Χριστακούδη ότι όταν θα γεννηθεί το μωρό θα του δώσει το όνομά του.

Και όντως, όταν το μωράκι γεννήθηκε, στις 30 του περασμένου Νοέμβρη σε χώρα της βόρειας Ευρώπης, το ζευγάρι κράτησε την υπόσχεσή του και έδωσε στο παιδάκι του το όνομα «Sam Christ».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑