Αθλητικά

Published on January 21st, 2014 | by fileto

0

Ο πρωθυπουργός συνάντησε την Καβαλιώτισσα Τσολακίδου

Με την παγκόσμια πρωταθλήτρια στο σκάκι, στην κατηγορία κορασίδων, Σταυρούλα Τσολακίδου, συναντήθηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στο Μέγαρο Μαξίμου.

“Συμβολίζεις την Ελλάδα που νικάει. Συμβολίζεις την Ελλάδα που είναι αισιόδοξη, την Ελλάδα που δεν φοβάται κανένα και την Ελλάδα που είναι περήφανη” είπε στη νεαρή σκακίστρια ο πρωθυπουργός, σημειώνοντας ότι άνθρωποι όπως η 14χρονη πρωταθλήτρια “πρέπει να αμείβονται ηθικά”.

Η Σταυρούλα Τσολακίδου δήλωσε ότι ο πρωθυπουργός προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει στην επίλυση διαφόρων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Ομοσπονδία, αλλά και την ίδια για τη συμμετοχή της σε διάφορα τουρνουά.

Η αθλήτρια, η οποία έλαβε τιμητική πλακέτα από τον πρωθυπουργό, δήλωσε επίσης υπερήφανη για την επιτυχία της και είπε πως στόχος της τώρα είναι να δώσει τον “καλύτερο εαυτό” της στο πανελλήνιο τουρνουά γυναικών.

Κατά τη συνάντηση του πρωθυπουργού με την κ. Σαμαρά με την κα Τσολακίδου ήταν παρόντες ο αντιπρόεδρος της Σκακιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδας Στάθης Ευσταθόπουλος και οι προέδρος και αντιπροέδρος του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας Βασίλης Λιόγκας και Βασίλης Θεοδωρίδης.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑