Ειδήσεις

Published on January 28th, 2014 | by fileto

0

Η SAP Hellas στηρίζει την εκπαίδευση και την καινοτομία

Η SAP Hellas υλοποίησε κατά το 2013, με συμμετοχή και στήριξη των εργαζομένων της, πληθώρα δράσεων που αφορούσαν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής, στην υποστήριξη της εκπαίδευσης και καινοτομίας, στην προστασία του περιβάλλοντος και στην προσφορά στην κοινωνική συνοχή.

Συγκεκριμένα, η SAP Hellas υποστήριξε για 3η συνεχόμενη χρονιά το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων (SEN) τόσο μέσα από την οικονομική υποστήριξη των δράσεων του όσο και μέσα από την ενεργό συμμετοχή σε συγκεκριμένα projects. Αντίστοιχα δυναμική ήταν και η συμμετοχή της στο καινοτόμο πρόγραμμα Future Leaders όπου μέσα από το Business Coaching συνέβαλλε στην ανάδειξη των ηγετικών ικανοτήτων των συμμετεχόντων.

Σημαντική συμβολή για την ανάπτυξη της καινοτομίας υπήρξε και η υλοποίηση του Startup Forum που πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο με τη συμμετοχή 31 αξιόλογων startup projects. Οι συμμετέχοντες θα συνεχίσουν να υποστηρίζονται ενεργά από την SAP για την ολοκλήρωση των projects τους.

Παράλληλα, η SAP Hellas διέθεσε σε 3 ελληνικά πανεπιστήμια την πλατφόρμα HANA για τους σκοπούς του ερευνητικού τους έργου.

Δυναμική ήταν η συμμετοχή και η υποστήριξη της εταιρείας στο διαγωνισμό καινοτομίας “Call to Innovation” που διοργανώθηκε από το TEDxAcademy , ενώ για μία ακόμη χρονιά συνέβαλε στη χρηματοδότηση υποτροφιών του AIT.

Επιπλέον, κατά το 2013 η SAP Hellas συνεργάστηκε και υποστήριξε δυναμικά το πρόγραμμα ASHOKA το οποίο στοχεύει στην ενίσχυση και την ενθάρρυνση των social entrepreneurs, που στοχεύουν στη διαμόρφωση μιας νέας πραγματικότητας.

Ακόμη, μέσα από τη διάθεση Η/Υ και του απαραίτητου τεχνολογικού εξοπλισμού σε 11 σχολεία στην περιοχή του Έβρου, η SAP Hellas συνέβαλλε σημαντικά στη βελτίωση του τρόπου διεξαγωγής των μαθημάτων και την εξέλιξη των μαθητών.

Η εταιρεία συμμετείχε ακόμα και στη δράση «Δρομείς χωρίς Σύνορα» που υλοποιήθηκε από τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, δημιουργώντας ομάδα 52 δρομέων, ενώ αντίστοιχη ήταν και η στήριξη της διοργάνωσης του Corporate Relay Run, καθώς και στην ενίσχυση του Κέντρου Υποστήριξης Βρεφών «Μητέρα» και του Χαμόγελου του Παιδιού, δωρίζοντας είδη ρουχισμού, παιχνιδιών και απαραίτητων σχολικών ειδών.

Τέλος, η εταιρεία προχώρησε σε μια σημαντική επένδυση, αναδιαμορφώνοντας τα κεντρικά της γραφεία στην Αθήνα, υιοθετώντας όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για τη μείωση της σπατάλης ενέργειας και την ανάπτυξη ενός eco-friendly περιβάλλοντος εργασίας.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑