Αθλητικά

Published on February 2nd, 2014 | by fileto

0

Το φτωχόπαιδο από τις Κρηνίδες στα αγγλικά σαλόνια

Ο Κώστας Μήτρογλου, το φτωχόπαιδο από τις Κρηνίδες στα εγγλικά σαλόνια και με μια μεταγραφή όνειρο στη Φούλαμ που κανείς δεν περίμενε.

Ανατρέχοντας στην ιστορία, πριν από 24 χρόνια, ο Γιώργος Μήτρογλου και η σύζυγός του, Αναστασία, έπαιρναν την απόφαση να μεταναστεύσουν εκ νέου στη Γερμανία και στην πόλη Νοϊκίρχεν Φλιν.

Εκεί ο πατέρας του διεθνούς άσου είχε πάει και το 1969, όντας μόλις 11 ετών, αλλά στα μέσα της δεκαετίας του ΄80 είχε επιστρέψει στα πάτρια εδάφη, στις Κρηνίδες Καβάλας.

Ηταν 7 Ιανουαρίου 1990, ημερομηνία που έχει σημαδέψει την οικογένεια Μήτρογλου, όταν ταξίδεψε (για δεύτερη φορά) για τη Γερμανία, με τον Κώστα να είναι περίπου 22 μηνών.

Ετερη ημερομηνία την οποία δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ ο πατέρας του, η μητέρα του και ο μικρότερος αδελφός του, Μπάμπης, είναι η 31η Ιανουαρίου 2014, ημερομηνία κατά την οποία το διμηνιαίο, ίσως και τριμηνιαίο φλερτ της Φούλαμ με τους ατζέντηδες του 25χρονου «πιστολέρο» και εκπροσώπους του πρακτορείου «sports connection», Αντώνη Αποστολόπουλο και Παναγιώτη Γαλαριώτη, κατέληξε σε «γάμο».

Την αποθέωση από τους φιλάθλους της Φούλαμ γνώρισε ο Κώστας Μήτρογλου πριν από την αναμέτρηση με την Σαουθάμπτον.

Ο Έλληνας επιθετικός ο οποίος ανακοινώθηκε επίσημα από τους Άγγλους την Παρασκευή (31/1) το Σάββατο (1/2) το απόγευμα έδωσε το παρών στο “Κρέιβεν Κότατζ” για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της νέας του ομάδας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑