Ειδήσεις

Published on February 11th, 2014 | by fileto

0

Άνω κάτω η πόλη της Δράμας από παρ΄ολίγον αυτόχειρα

Ένας 30χρονος άντρας στο κέντρο της Δράμας, που όπως λέχθηκε από περίοικους αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα έβαλε φωτιά στο μπαλκόνι του διαμερίσματός όπου κατοικεί στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας και απειλούσε να πέσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο συγκεκριμένος άντρας κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας ενεπλάκη σε έντονο καυγά που κατέληξε στο σοβαρό τραυματισμό ενός ατόμου.

Ο νεαρός άντρας στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύλληψη ταμπουρώθηκε στο διαμέρισμά του και αρνούνταν να παραδοθεί. Περιπολικά της αστυνομίας και οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας καθώς και άνδρες των δύο σωμάτων προσπαθούσαν για ώρες να τον μεταπείσουν.

Η πυροσβεστική υπηρεσία χρησιμοποίησε και ειδικά στρώματα σε περίπτωση πτώσης του νεαρού. Οι προσπάθειες απέβησαν άκαρπες και η μόνη λύση ήταν η επέμβαση στο σπίτι του 30χρονου.

Οι άνδρες της αστυνομίας πέρασαν μέσα από το διπλανό διαμέρισμα – που ανήκει στους γονείς του – στο μπαλκόνι και αφού έσπασαν την μπαλκονόπορτα μπήκαν στο εσωτερικό του σπιτιού και συνέλαβαν τον 30χρονο ο οποίος λόγω των αναθυμιάσεων από τη φωτιά ήταν ημιλιπόθυμος.

Με τη συνοδεία περιπολικού ο 30χρονος μεταφέρθηκε στο γενικό νοσοκομείο Δράμας.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑