Ειδήσεις

Published on February 11th, 2014 | by fileto

0

Έκλεψαν μέχρι και τα πέδιλα του σκί στην Καβάλα

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνες της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, τρεις (3) περιπτώσεις κλοπής, που είχαν διαπραχθεί, στις αρχές Νοεμβρίου 2013, στο νομό Καβάλας.

Συγκεκριμένα, προέκυψαν τα στοιχεία 31χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.

Αναλυτικότερα, προέκυψε ότι ο δράστης, στις αρχές Νοεμβρίου 2013, αφαίρεσε από μπαλκόνι ισόγειας οικίας, στις Κρηνίδες Καβάλας, από γκαράζ πολυκατοικίας και από αποθήκη στην Καβάλα:

  • ένα (1) ποδήλατο
  • ένα (1) ζευγάρι χιονοπέδιλων
  • ένα (1) ηλεκτρικό εργαλείο
  • ένα (1) σακίδιο
  • διάφορα εργαλεία

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε το παραπάνω ποδήλατο και το ζευγάρι χιονοπέδιλων, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, καθώς και ένα (1) ηλεκτρικό εργαλείο, το ιδιοκτησιακό καθεστώς του οποίου ερευνάται.

Σημειώνεται ότι ο 31χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Οι δράστης δε συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας .

Η προανάκριση συνεχίζεται από τις αστυνομικές αρχές για διερεύνηση τυχόν εμπλοκής του και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ

Συνελήφθησαν χθες (10-2-2014) το πρωί, στη Δράμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, ένας 26χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας και ένας 16χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενοι για κλοπή και απόπειρα κλοπής.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο δράστες, διότι, λίγη ώρα νωρίτερα, αφαίρεσαν, από την πόλη της Δράμας, ένα (1) δίκυκλο μοτοποδήλατο, ενώ προσπάθησαν να αφαιρέσουν ένα ακόμη, χωρίς όμως να ολοκληρώσουν την πράξη τους, καθόσον έγιναν αντιληπτοί από περιοίκους.

Κατασχέθηκε το παραπάνω αφαιρεθέν μοτοποδήλατο, το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Σημειώνεται ότι ο 26χρονος δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑