Ειδήσεις

Published on February 17th, 2014 | by fileto

0

Έτρωγε και έπινε τζάμπα προσποιούμενος τον πράκτορα

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από ενδελεχείς έρευνες του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, δύο (2) περιπτώσεις απάτης σε βάρος ημεδαπών, που είχαν διαπραχθεί, την 10 και 11-2-2014, στο νομό Ξάνθης.

Συγκεκριμένα, ταυτοποιήθηκε ως δράστης 56χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτες.

Ειδικότερα, ο δράστης :

  • Την 10-2-2014 το μεσημέρι, μετέβη σε ταβέρνα 42χρονου ημεδαπού, σε χωριό της Ξάνθης, όπου προσποιούμενος τον ταξιδιωτικό πράκτορα και με το πρόσχημα μελλοντικής συνεργασίας, κατανάλωσε δωρεάν φαγητό και ποτό
  • Την 11-2-2014 το μεσημέρι, μετέβη σε επιχείρηση 29χρονου ημεδαπού, στην Ξάνθη και αφού παρουσιάστηκε ως υποψήφιος αγοραστής ακινήτων, έπεισε τον ιδιοκτήτη να τον συνοδεύσει σε διάφορα καταστήματα της πόλης και να του καλύψει τα έξοδα για φαγητό και ποτό

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν ένας φορητός υπολογιστής και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία ο 56χρονος είχε υπεξαιρέσει, την 10-2-2014, από 53χρονη ιδιοκτήτρια τουριστικής επιχείρησης, στη Νέα Καρβάλη Καβάλας (σχετικό το από 12-2-2014 Δελτίο Τύπου μας).

Τα παραπάνω αντικείμενα, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια τους.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από τις αστυνομικές αρχές για τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑