Ειδήσεις

Published on February 18th, 2014 | by fileto

0

Μελισσοκόμοι της Ροδόπης στην Κωνσταντινούπολη

Μια ομάδα από περίπου 50 μελισσοκόμους από τη πόλη μας, μέλη του Περιβαλλοντολογικού ομίλου μελισσοκόμων και  φίλων της μέλισσας συμμετείχαν στην 3η έκθεση μελισσοκομίας που πραγματοποιήθηκε στη Κωνσταντινούπολη από 14-16 Φεβρουαρίου 2014.

Η επισκεψιμότητα του περιπτέρου ‘ηταν μεγάλη , ενώ  την επισκέφθηκαν και έμποροι από όλη την Τουρκία  συνομιλώντας με τους μελισσοκόμους της περιοχής μας για πιθανές εμπορικές σχ’εσεις.   

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ομίλου Χαλήτ Χαλήλ Ιμπράμ « σκοπός μας είναι να δείξουμε στο εξωτερικό το ποιοτικό μέλι  που παράγεται στη Θράκη, τις θεραπευτικές του ικανότητες  και τον φυσικό τρόπο παραγωγής του».

Επί πλέον , τόνισε ότι ο όμιλος θα συμμετάσχει και σε άλλες εκθέσεις στα Βαλκάνια και στις Ευρωπαϊκές πόλεις.  Δεν παρέλειψε δε να σημειώσει ότι « προσδοκία του ομίλου είναι να στηριχθεί το εγχείρημα τους και από την πολιτεία».

Τέλος δεν  παρέλειψε να  ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της  αποστολής  καθώς και τον εμπορικό ακόλουθο του ελληνικού προξενίου Κωνσταντινουπόλεως  Ιωάννη Καρκάνη που επισκέφθηκε το περίπτερο  στην έκθεση.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑