Ειδήσεις

Published on February 20th, 2014 | by fileto

0

Τσικνοπέμπτη παντού στην ΑΜ-Θ

Τσικνοπέμπτη σήμερα και οι ψησταριές θα στηθούν σε όλες τις αγορές και τα κεντρικά σημεία της Αν. Μακεδονίας και Θράκης.
Στις πλατείες θα στηθούν οι ψησταριές και τα σουβλάκια, τα λουκάνικα και οι παντσέτες θα έχουν την τιμητική τους με ρετσίνα, τσίπουρο και κρασί.
Ο Δήμος Ορεστιάδας, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ορεστιάδας (ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Ο.) και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεολαίας «ΟΙ ΘΡΑΚΕΣ» προσκαλούν μικρούς και μεγάλους όλου του Καλλικρατικού Δήμου σε αποκριάτικο πάρτι την Τσικνοπέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 4:30 μ.μ. το απόγευμα στην Κεντρική Πλατεία της πόλης.
Στις Φέρες στήνεται μεγάλη ψησταριά στην πλατεία.
Στην Καβάλα θα υπάρχουν ψησταριές παντού από τον Αγιο Νικόλαο και την Μεγάλου Αλεξάνδρου, την κεντρική πλατεία, μέχρι την παραλία και την δημοτική αγορά.
Το ίδιο και στη Δράμα στους δρόμους γύρω από την κεντρική πλατεία, στην αγορά και στις γειτονιές.
Ιδιαίτερα στην Κομοτηνή γλέντι στήνεται στην πλατεία με δωρεάν σουβλάκια και κρασί για όλο τον κόσμο, από την Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού Παιδείας και Αθλητισμού, τον πολιτιστικό σύλλογο Trel@cademy και τον χορευτικό σύλλογο Θρακών, με τη συμμετοχή του χορευτικού συλλόγου Alma Libre.
Το κέφι και η διάθεση θα συνδυστεί με μεγάλο καρναβαλικό πάρτι, που θα ξεκινήσει στις 7:30 μ.μ., και όπου καλεσμένοι είναι όλοι, μικροί και μεγάλοι, μασκαρεμένοι και μη.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑