Ειδήσεις

Published on February 25th, 2014 | by fileto

0

Ανακοίνωση ΚΚΕ κατά προβοκατόρικων δημοσιευμάτων

Γράφει ο Ριζοσπάστης σχετικά με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Επιτροπή Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης του ΚΚΕ.

“Σε συνέχεια άλλων προβοκατόρικων δημοσιευμάτων για το ΚΚΕ και τη «Λαϊκή Συσπείρωση» που πολλαπλασιάζονται τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο, γνωστή «αριστερής» προελεύσεως ιστοσελίδα στην Κομοτηνή αναπαράγει δημοσίευμα, επικαλούμενη δήθεν πληροφορίες, με βάση τις οποίες έγινε πρόταση στην αντιπεριφερειάρχη Εβρου Γ. Νικολάου, να είναι υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Εβρου με το ψηφοδέλτιο που στηρίζεται από το ΚΚΕ.

Για πληρωμένους κονδυλοφόρους κάνει λόγο με ανακοίνωσή της η Επιτροπή Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης του ΚΚΕ και σημειώνει:

«Παραφράζοντας τη γνωστή γαλλική ρήση μπορούμε να ανταπαντήσουμε στον κατασκευαστή αυτής της είδησης: Ο αυριανισμός πέθανε. Ζήτω ο αυριανισμός!

Αλλωστε, αυτοί που προσπαθούν είτε να περισώσουν τα εναπομείναντα κομμάτια της σοσιαλδημοκρατίας που φορούν τη φανέλα του “ανεξάρτητου” προεκλογικά, είτε από την άλλη μετακομίζουν στην Κουμουνδούρου όπως απέδειξε και η “Αυγή” με αντίστοιχες πολλαπλές κατασκευασμένες ειδήσεις τελευταία για το ΚΚΕ, είχαν άξιο μισθό στον γκαιμπελισμό από την εποχή της δόξας της “Αυριανής”. Είναι γνωστό ότι το ΚΚΕ έχει ήδη ανακοινώσει υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Εβρου τον σύντροφο Τάσο Βλισίδη και ποτέ δεν έκανε τέτοια συζήτηση. Αλλά, βέβαια, στη βρώμικη δουλειά η ανεπιβεβαίωτη πληροφορία είναι σημαντικότερη από το ίδιο το γεγονός.

Τα υπόλοιπα του δημοσιεύματος, με τις γελοίες γενικεύσεις γιατί συμμετείχε ο περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Τρέλλης σε έκθεση τροφίμων και ποτών είναι αστεία. Ακόμη και εκεί ο γκαιμπελίσκος κατασκευαστής ολισθαίνει σε ένα ακόμη ψέμα. Στο Περιφερειακό Συμβούλιο ή στην Οικονομική Επιτροπή, η “Λαϊκή Συσπείρωση” έχει καταθέσει προτάσεις για λαϊκά προβλήματα, που υπερψηφίστηκαν κάτω από την πίεση του λαϊκού κινήματος, ενάντια στο κλείσιμο της ΕΒΖ, το ξεπούλημα της ΣΕΚΑΠ, για τα προβλήματα της κτηνοτροφίας και της ευλογιάς, για τα χαράτσια του ΕΛΓΑ, τα διόδια, ή ζητήματα που δεν ήταν απέναντι στα λαϊκά συμφέροντα όπως έργα υποδομών, σχολικών κτιρίων, αρδευτικών, γεωτρήσεων, αποστραγγιστικών, βελτίωση επαρχιακού οδικού δικτύου, προγράμματα των ΔΑΟΚ της Περιφέρειας και των Π. Ενοτήτων, κλπ.

Γι’ ακόμη μια φορά όμως άξιος ο μισθός τους!».

πηγη: Ριζοσπάστης


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑