Ειδήσεις

Published on March 7th, 2014 | by fileto

0

Η διακίνηση λαθρομεταναστών συνεχίζεται στον Έβρο

Συνελήφθη σήμερα (7-3-2014) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο Μικρό Δέρειο Έβρου, απ ό αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, 40χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 40χρονο να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο εσωτερικό του, διαπίστωσαν ότι προωθούσε στην ενδοχώρα οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκε το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μεταξάδων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας.

Εν τω μεταξύ συνελήφθη χθες (6-3-2014) το απόγευμα, στο Σουφλί Έβρου, απ ό αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακή Φύλαξης Σουφλίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, 40χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Γεωργίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας έναν (1) μη νόμιμο μετανάστη, υπήκοο Γεωργίας.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 40χρονο, διότι καθοδηγούσε, πεζός, έναν μη νόμιμο μετανάστη, προωθώντας τον στο εσωτερικό της χώρας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑