Ειδήσεις

Published on March 11th, 2014 | by fileto

0

Βούλγαρος κυνηγός χαλκού στο Δοξάτο Δράμας

Συνελήφθη χθες (9-3-2014) το μεσημέρι, σε αγροτική περιοχή της Δράμας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δοξάτου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας, 35χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, κατηγορούμενος για κλοπή καλωδίων χαλκού από τις εγκαταστάσεις εταιρείας και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Αναλυτικότερα, ο 35χρονος, μαζί με άλλους τρεις άγνωστους μέχρι στιγμής δράστες, διέρρηξαν τις εγκαταστάσεις εταιρείας, που βρίσκεται σε αγροτική περιοχή της Δράμας και αφαίρεσαν από το εσωτερικό της, 270 περίπου κιλά καλωδίων χαλκού και ένα (1) σιδεροπρίονο, προκαλώντας παράλληλα φθορές.

Οι τέσσερις δράστες, έγιναν αντιληπτοί από διερχόμενο πολίτη, τη στιγμή που επιχειρούσαν να φορτώσουν στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητό τους τα κλοπιμαία και οι τρείς από αυτούς διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ ο 35χρονος συνελήφθη από τους ειδοποιηθέντες αστυνομικούς.

Τα αφαιρεθέντα καλώδια και το σιδεροπρίονο, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Κατασχέθηκαν επίσης το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο των δραστών, καθώς και ένας (1) κόφτης καλωδίων, τρία (3) κατσαβίδια, δύο (2) λίμες, μία (1) φαλτσέτα και μία (1) μπαλαντέζα, τα οποία χρησιμοποίησαν οι δράστες για την κλοπή των καλωδίων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από τις αστυνομικές αρχές, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του και τη διερεύνηση τυχόν εμπλοκή τους σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑