Ειδήσεις

Published on March 29th, 2014 | by fileto

0

Στοπ στη Νυμφαία για 114 μπουκάλια με ποτά

Οι τελωνειακοί του κλιμακίου ελέγχου που βρέθηκαν στον συνοριακό σταθμό Νυμφαίας στη συνοριακή διάβαση με την Βουλγαρία σταμάτησαν την Πέμπτη το βράδυ 114 φιάλες με αλκοολούχα ποτά τα οποία διακινούσε με το φορτηγό του για λογαριασμό καταστήματος στην Κομοτηνή, ημεδαπός οδηγός.

Ο έλεγχος απέδωσε με τη συνεργασία του κλιμακίου και των ανδρών της αστυνομίας που βρίσκονται στο συνοριακό σταθμό.

Τον τελευταίο καιρό έχουν ενταθεί οι έλεγχοι στο συγκεκριμένο σημείο καθώς γίνεται διακίνηση αγαθών τόσο από Έλληνες όσο και από Βούλγαρους και θα πρέπει να γνωρίζουν οι διιερχόμενοι ότι υπάρχουν ορισμένοι κανίνες ειδικά σε προιόντα τα οποία πρέπει να πληρώνουν ειδικούς φόρους στην χώρα που διακινούνται και οι ποσότητες τις οποίες μπορούν να διακινήσουν είναι ορισμένες.

 

σδαψξσλμασΠέμπτης 27 Μαρτίου μικτό κλιμάκιο ελέγχου έβαλε φρένο σε 114 παράνομες φιάλες ποτών στο μεθοριακό σταθμό της Νυμφαίας. Το αντικείμενο της παράβασης ήταν το λαθρεμπόριο ποτών, αφού όπως διαπιστώθηκε ο Κομοτηναίος επαγγελματίας οδηγός ενός φορτηγού οχήματος, προσπάθησε να εισάγει παράνομα από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα διάφορα είδη αλκοολούχων ποτών, με σκοπό να τα διαθέσει σε καφετέρια στην Κομοτηνή. Μπουκάλια με τζιν, βότκα και ουίσκι, είχε στο αυτοκίνητό του ο άνδρας.

Πηγή: http://www.xronos.gr/detail.php?ID=92364


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑