Ειδήσεις

Published on April 17th, 2014 | by fileto

0

Ο κ. Τζήμερος δεν ξέρει καθόλου από εκλογές στη Θράκη

Προφανώς ο κ. Θάνος Τζήμερος δεν γνωρίζει πως γίνονται οι εκλογές στη Θράκη και με ένα δημοσίευμα στο fecebook βάλει κατά του κ. Τσίπρα για τις αφίσες στα Τουρκικά. Για άλλη μια φορά οι πολιτικοί εξ Αθηνών δείχνουν κενό πληροφόρησης για τα τεκτενόμενα στη Θράκη την οποία επισκέπτονται επιφανειακά για πολιτική επικοινωνία.

Ο κ. Τζήμερος στην δημοσίευσή του, διερωτήθηκε αν ο κ. Τσίπρας δεν ξέρει ότι η ελληνική γλώσσα διδάσκεται ως κύριο μάθημα στα σχολεία της μειονότητας και έκανε λόγο για δύο εκδοχές: «ή πράγματι δεν ξέρει, οπότε είναι επικίνδυνος, ή ξέρει και γλείφει τους πράκτορες της Άγκυρας που αλωνίζουν στη Θράκη, οπότε είναι διπλά επικίνδυνος».

Συγκεκριμένα, ανεβάζοντας μία σχετική φωτογραφία ο κ. Τζήμερος έγραψε: «Μπουνταλά τσογλάν, μπαμπέσ’ μπουλούκ’, χαΐρ’ γιοκ! Υ.Γ. Δεν ξέρει ο εικονιζόμενος ότι η ελληνική γλώσσα διδάσκεται ως κύριο μάθημα στα σχολεία της μειονότητας; Δεν ξέρει ότι η ελληνική είναι η επίσημη γλώσσα του ελληνικού κράτους; Δύο εκδοχές υπάρχουν: ή πράγματι δεν ξέρει, οπότε είναι επικίνδυνος, ή ξέρει και γλείφει τους πράκτορες της Άγκυρας που αλωνίζουν στη Θράκη, οπότε είναι διπλά επικίνδυνος».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑