Ειδήσεις

Published on April 24th, 2014 | by fileto

0

Βανάκι με παράνομους μετανάστες στο Διδυμότειχο

Συνελήφθησαν χθες (23-4-2014), το πρωί, στην ευρύτερη περιοχή του Διδυμοτείχου, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Ορεστιάδας, δύο (2) διακινητές, ένας 22χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας και ένας 21χρονος ημεδαπός, διότι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.

Ειδικότερα, από την ομάδα αστυνομικών, που έχει συγκροτηθεί στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν οι δύο διακινητές, διότι αρχικά ο 22χρονος διευκόλυνε την είσοδο των μη νόμιμων μεταναστών στη χώρα και στη συνέχεια ο 21χρονος τους επιβίβασε σε ένα Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο και τους προωθούσε στο εσωτερικό της.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι το Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο, είχε κλαπεί, πριν από δέκα ημέρες περίπου, από περιοχή της Αθήνας.

Κατασχέθηκε το παραπάνω Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου Έβρου.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑