Αθλητικά

Published on April 26th, 2014 | by fileto

0

Ετοιμος ο Εθνικός για τον τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό

Μετά την Ορεστιάδα (την οποία και αναφέρει στην ανακοίνωση) ο Έβρος, έχει και πάλι ένα παιδί του σε τελικό της Α1 Ανδρών. Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα παλέψει κόντρα στον Ολυμπιακό για τον τίτλο με τους ακρίτες να καλούν τους πάντες να σταθούν δίπλα σε αυτή την προσπάθεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Έφτασε η στιγμή που όλοι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ονειρευόμαστε και μαζί με μας όλη η πόλη της Αλεξανδρούπολης, όλος ο Έβρος και όλη η Θράκη ζουν για τις μεγάλες στιγμές που ετοιμάζεται να προσφέρει η ομάδα μας στον τελικό του Πρωταθλήματος Βόλλεϋ.

Είναι πρώτη φορά, μετά τη μεγάλη ομάδα της Ορεστιάδας που ακόμη μια ομάδα της Θράκης διεκδικεί το Πρωτάθλημα Ελλάδας σε ομαδικό άθλημα.

Καλούμε λοιπόν, όχι μόνο τους Αλεξανδρουπολίτες αλλά γενικότερα όλους τους Εβρίτες και Θρακιώτες να στηρίξουν με σθένος τον Εθνικό μας, ιδιαίτερα στους εκτός έδρας αγώνες στο γήπεδο του Ρέντη τη Δευτέρα 28 Απριλίου και την Τρίτη 29 Απριλίου στις 20:00.

Επίσης, καλούμε ιδιαιτέρως όλους τους θεσμικούς παράγοντες της Θράκης (Βουλευτές, Υπουργούς, Περιφερειάρχες, Αντιπεριφερειάρχες, Δημάρχους, Προέδρους Επιμελητηρίων κλπ) να ακολουθήσουν την ομάδα και να παρευρεθούν στο γήπεδο κυρίως στους εκτός έδρας αγώνες μας, αλλά και στους εντός έδρας που θα ακολουθήσουν.

Θεωρούμε δεδομένη την προσέλευση του κόσμου το Σάββατο 3 Μαΐου και την Κυριακή 4 Μαΐου (αν χρειαστεί) για τους εντός έδρας αγώνες με τον Ολυμπιακό και ζητάμε το βροντερό παρόν ΟΛΩΝ των φιλάθλων για να βοηθήσουμε ΟΛΟΙ την ομάδα μας να κατακτήσει το Πρωτάθλημα».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑