Ειδήσεις

Published on April 29th, 2014 | by fileto

0

Το Μαξίμου θέλει πάσει θυσία την περιφέρεια ΑΜ-Θ

Σύμφωνα με πληροφορημένες από του Μαξίμου ιστοσελίδες, εκτιμούν οι επιτελείς του πρωθυπουργού ότι ανάμεσα στις περιφέρειες που πρέπει να κερδηθούν πάσει θυσία από τον υποψήφιο περιφερειάρχη της ΝΔ κ. Γιώργο Παυλίδη είναι και αυτή της Αν. Μακεδονίας – Θράκης.

Εκτιμούν ότι ο μηχανισμός είναι μάχιμος και οι επιλογές πετυχημένες για να μπορέσουν στον δεύτερο γύρο να “κλέψουν” την περιφέρεια από τον Άρη Γιαννακίδη.

Μάλιστα ποντάρουν στο γεγονός ότι έχουν πετύχει πολύ καλό ντιλ με την μειονότητα σε επίπεδο στελεχών και κάνουν εκτίμηση ότι τόσο ο Τέρενς Κουίκ όσο και η Χρυσή Αυγή δεν θα κόψει ψήφους από τον Γιώργο Παυλίδη. Επίσης τα χαμηλά ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ με τον Κώστα Μορφίδη που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις είναι ενθαρυντικά λένε για τον εκλεκτό του Μαξίμου.

Ιδιαίτερα στη Δράμα και την Καβάλα εκτιμούν ότι ο Παυλίδης θα κερδίσει την πρώτη Κυριακή διαφορά που θα αγγίξει και το διψήφιο νούμερο.

Την ίδια αισιοδοξία δείχνουν και για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας όπου η ενδονεοδημοκρατική κόντρα έχει ανάψει για τα καλά και Τζιτζικώστας με Ιωαννίδη σφάζονται στα μαρμαρένια αλώνια.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑