Ειδήσεις

Published on April 30th, 2014 | by fileto

0

Ο Βενιζέλος στην Αλεξανδρούπολη για επιβίωση της ΕΛΙΑς

Πανστρατιά στελεχών κήρυξε ο Ευάγελος Βενιζέλος προκειμένου να δώσει υψηλούς τόνους για την στήριξη της ΕΛΙΑΣ στην περιφέρεια.

Αγώνα πολιτικής επιβίωσης δίνει η Ελιά και κατ επέκταση το ΠΑΣΟΚ στις επικείμενες Ευρωεκλογές, κάτι που γνωρίζουν πρώτοι από όλους οι επικεφαλής των κομμάτων και φορέων, που συμμετέχουν στο κοινό σχήμα, εξ ού και το βασικότερο πολιτικό μήνυμα είναι να ενισχυθεί όσο γίνεται περισσότερο η Ελιά, προκειμένου να διατηρηθεί η κυβερνητική σταθερότητα, εξέλιξη, που θα έχει πολλαπλά οφέλη για την οικονομία και εν τέλει για τους ίδιους τους πολίτες.

Αυτό είναι και το βασικότερο επιχείρημα του Ευάγγελου Βενιζέλου, που αναζητά εναγωνίως τρόπους να ακυρώσει στην πράξη την πόλωση και το νέο διπολισμό, που φιλοτεχνούν τεχνηέντως τόσο η Νέα Δημοκρατία όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Βενιζέλος θα βρίσκεται το ερχόμενο Σάββατο στην πόλη της Λαμίας επισκεπτόμενος την Περιφέρεια της Στερέας Ελλάδος ενώ την επομένη θα παραχωρήσει τηλεοπτική συνέντευξη.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα επισκεφθεί επίσης τη Θεσσαλονίκη, την Πελοπόννησο και την Αλεξανδρούπολη.

Σήμερα, εξάλλου, θα γνωστοποιηθεί η ακριβής ημερομηνία των 5 με 6 εκδηλώσεων της Ελιάς που θα γίνουν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Λάρισα και Πάτρα.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑