Αθλητικά

Published on May 9th, 2014 | by fileto

0

Ποδηλατοδρομία στο κέντρο της Κομοτηνής

Οι On Bikes! – Ποδηλάτες Κομοτηνής® σας περιμένουν μεθαύριο Κυριακή 11 Μαΐου, στις 5:00μ.μ στην Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής να φτιάξουμε μια μεγάλη και χαρούμενη παρέα και να γεμίσουμε την πόλη με ποδήλατα! Μια γιορτή για το ποδήλατο! Η Ελλάδα ποδηλατεί! Η Κομοτηνή ποδηλατεί! Να είστε όλοι εκεί! Σας περιμένουμε!

Για έβδομη χρονιά, ποδηλάτες από δεκάδες πόλεις σε όλη την Ελλάδα, στις 11 Μαΐου στις 5:00 το απόγευμα, θα ξεχυθούν στους δρόμους διεκδικώντας την προώθηση του ποδηλάτου και τον περιορισμό του Ι.Χ. αυτοκινήτου.

Φέτος η ποδηλατοπορεία συμπίπτει τυχαία με την προεκλογική περίοδο, χωρίς να ταυτίζεται με αυτήν. Είναι γνωστό άλλωστε πως εδώ και πολλά χρόνια γινόμαστε μάρτυρες του ίδιου σεναρίου: Προεκλογικές εξαγγελίες για το ποδήλατο και μετεκλογικές παραπομπές στις καλένδες ή αντικατάστασή τους από έργα βιτρίνας. Εμείς παρόλ’ αυτά παραμένουμε απτόητοι και συνεχίζουμε να διεκδικούμε τα αυτονόητα: Ποδηλατικές υποδομές, συνδυασμένη μετακίνηση σε συνεργασία με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, οδική ασφάλεια και αξιοπρέπεια στη μετακίνηση ποδηλατών και πεζών.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑