Εκδηλώσεις

Published on May 15th, 2014 | by fileto

0

2 εκατ. Έλληνες πάσχουν από υπέρταση

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Υπέρτασης στις 17 Μαΐου, η Ελληνική Εταιρεία Υπέρτασης διοργανώνει δράσεις που θα περιλαμβάνουν μέτρηση αρτηριακής πίεσης και ενημέρωσης του κοινού για την υπέρταση.

Αυτές θα πραγματοποιηθούν σε κεντρικά σημεία των παρακάτω πόλεων: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Ηράκλειο Κρήτης, Χανιά, Ιωάννινα, Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Βόλος, Καλαμάτα, Ξυλόκαστρο, Κιάτο, Άργος, Τρίπολη, Σέρρες και Τρίκαλα.

Οι εκδηλώσεις έχουν ως σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για τη σημασία της σωστής μέτρησης της αρτηριακής πίεσης και τη διαχείριση της υπέρτασης.

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Υπέρτασης στις 17 Μαΐου, η Ελληνική Εταιρεία Υπέρτασης διοργανώνει δράσεις που θα περιλαμβάνουν μέτρηση αρτηριακής πίεσης και ενημέρωσης του κοινού για την υπέρταση. Αυτές θα πραγματοποιηθούν σε κεντρικά σημεία των παρακάτω πόλεων: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Ηράκλειο Κρήτης, Χανιά, Ιωάννινα, Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Βόλος, Καλαμάτα, Ξυλόκαστρο, Κιάτο, Άργος, Τρίπολη, Σέρρες και Τρίκαλα.
Οι εκδηλώσεις έχουν ως σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για τη σημασία της σωστής μέτρησης της αρτηριακής πίεσης και τη διαχείριση της υπέρτασης. – See more at: http://www.tharrosnews.gr/news/content/2000000-%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CF%80%CE%AC%CF%83%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%85%CF%80%CE%AD%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7#sthash.yRNRIyfm.dpuf


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑