Ειδήσεις

Published on June 4th, 2014 | by fileto

0

Η Α.Ο. Καβάλα ψάχνει επενδυτή για την Γ Εθνική

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο.Καβάλα ήρθε σε επαφή τις τελευταίες μέρες με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς της υπόθεσης της αναδιάρθρωσης της Football League, από τους οποίους προέκυψε πως δεν υπάρχει ελπίδα παραμονής της ομάδας μας στην κατηγορία. Κατόπιν τούτου, αποφασίσαμε να κινηθούν άμεσα οι διαδικασίες αναδιοργάνωσης του ΑΟΚ για να μπορέσει να προετοιμαστεί κατάλληλα για το πρωτάθλημα τηςFootball League 2, αναζητώντας ενδιαφερόμενους επενδυτές που θα θελήσουν να βγάλουν την ομάδα από το τέλμα.

Το πλαίσιο των ελαχίστων προδιαγραφών που θα πρέπει να τηρεί οποιαδήποτε γραπτή πρόταση για να γίνει δεκτή προς αξιολόγηση από την αρμόδια επιτροπή αλλά και το Δ.Σ. είναι: 1)Καθορισμός προϋπολογισμού και στόχων της ομάδος.2)Οργανόγραμμα διοίκησης και ολοκληρωμένο επιχειρηματικό σχέδιο. 3)Έμπρακτες εγγυήσεις για την οικονομική δυνατότητα και αξιοπιστία του επενδυτή.

Η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης του φακέλου στα γραφεία μας επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 2 (6ος όροφος) είναι η 15η Ιουνίου. Μέχρι τότε είναι σίγουρο πως θα ακουστούν πολλά και αρκετές ανακρίβειες, εμείς όμως είμαστε υποχρεωμένοι να ασχοληθούμε αθόρυβα μόνο με τα ουσιώδη, με γνώμονα το συμφέρον του Α.Ο.Κ. και με σεβασμό στον φίλαθλο κόσμο του».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑