Ειδήσεις

Published on June 6th, 2014 | by fileto

0

Ο καιρός στο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

ΣΗΜΕΡΑ: Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες, με βελτίωση το βράδυ.

Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά της κεντρικής Μακεδονίας (κυρίως Χαλκιδικής).

Άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 3 με 4 και στα δυτικά τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 14 έως 28 βαθμούς κελσίου. Στα δυτικά 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αίθριο καιρό περιμένουμε το Σάββατο. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές  στα ορεινά κυρίως της βόρειας χώρας. Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν ισχυροί έως και 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή, αρχικά ο καιρός θα είναι αίθριος, βαθμιαία όμως στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν παροδικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα.

Τη Δευτέρα, αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με παροδικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι στα ανατολικά θα φτάσουν τα 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑