Ειδήσεις

Published on June 29th, 2014 | by fileto

0

Σέρβοι χτύπησαν κοσμηματοπωλείο στη Χρυσούπολη

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης Καβάλας, κλοπή από κοσμηματοπωλείο, που είχε διαπραχθεί, την 28-3-2014 το πρωί, στη Χρυσούπολη Καβάλας.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος τριών (3) αλλοδαπών, υπηκόων Σερβίας, και συγκεκριμένα δύο ανδρών, ηλικίας 58 και 51 ετών και μίας 39χρονης γυναίκας, οι οποίοι συνελήφθησαν την 25-6-2014 στους Δελφούς Φωκίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δελφών, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένες κλοπές (Σχετικό το από 27-6-2014 Δελτίο Τύπου του Γραφείου Ενημέρωσης Δημοσιογράφων Αστυνομικών Υπηρεσιών Στερεάς Ελλάδας).

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες, την 28-3-2014 το πρωί, εισήλθαν στο κοσμηματοπωλείο, όπου με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν διάφορα κοσμήματα – χρυσαφικά, συνολικής αξίας 1.000 Ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από τις αστυνομικές αρχές για τυχόν εμπλοκή των δραστών και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑