Ειδήσεις

Published on July 7th, 2014 | by fileto

0

Γάλλος και Βέλγος προωθούσαν παράνομους μετανάστες

Συνελήφθησαν χθες (6-7-2014) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο 24ο χλμ της Εθνικής Οδού Διδυμοτείχου-Αλεξανδρούπολης , απ ό αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου Έβρου, δύο (2) αλλοδαποί, ένας 33χρονος υπήκοος Γαλλίας και ένας 21χρονος υπήκοος Βελγίου, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες. Δύο (2) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Ακτής Ελεφαντοστού και δύο (2) Κεντροαφρικανικής Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 33χρονο να οδηγεί ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με συνοδηγό τον 21χρονο και να μεταφέρουν με αυτό, παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι οι δύο από τους μη νόμιμους μετανάστες κατηγορούνται επίσης για πλαστογραφία, καθόσον κατείχαν και επέδειξαν στους αστυνομικούς δύο (2) πλαστά Δελτία Ταυτότητας των γαλλικών Αρχών.

Κατασχέθηκαν:

  • 1 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
  • 2 πλαστά Δελτία Ταυτότητας
  • Το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ, 100 δολαρίων ΗΠΑ και 5 λιρών Τουρκίας
  • 2 κινητά τηλέφωνα

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου Έβρου.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑