Ειδήσεις

Published on August 24th, 2014 | by fileto

0

Χάπια και κλοπή αλυσοπρίονου στις Κρηνίδες

Συνελήφθη προχθές (22-8-2014) τις πρώτες πρωινές ώρες, στις Κρηνίδες Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρηνίδων και της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 48χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών και κλοπή. Στη δικογραφία περιλαμβάνεται και ο 50χρονος ημεδαπός συνεργός του, ο οποίος δεν συνελήφθη.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Κρηνίδων Καβάλας, εντόπισαν στην κατοχή του 48χρονου πέντε (5) δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος VULBEGAL , τα οποία και κατασχέθηκαν.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, από την Ομάδα Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, προέκυψε ότι ο δράστης μαζί με τον 50χρονο, την 21/22-8-2014, αφαίρεσαν από κτήμα της περιοχής 1 χορτοκοπτικό μηχάνημα και 1 ηλεκτρικό εργαλείο.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε το παραπάνω χορτοκοπτικό μηχάνημα, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον δικαιούχο του.

Σημειώνεται ότι ο 48χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπή.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑