Ειδήσεις

Published on September 4th, 2014 | by fileto

0

Αρρώστησαν αστυνομικοί σε κέντρο κράτησης μεταναστών

Καταγγελία – σοκ για διερεύνηση από τα συναρμόδια Υπουργεία, κατέθεσε στη Βουλή ο Βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Δημόσιας Τάξης των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, ο οποίος είναι και ΑΜ-Θ Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

Η καταγγελία αφορά στην προσβολή από φυματίωση δύο αστυνομικών που υπηρετούν στο κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών Ξάνθης και αποκαλύπτεται από την εφημερίδα «ΜΑΧΗΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ».

Το ενδιαφέρον στην όλη υπόθεση είναι ότι μόλις εχθές, Τρίτη, ο Μπέπε Γκρίλο, ιδρυτής του κινήματος Πέντε Αστερών στην Ιταλία, είχε δημοσιεύει καταγγελία στο μπλογκ του ότι 40 Ιταλοί αστυνομικοί βρέθηκαν θετικοί στη φυματίωση.

Διαβάστε σχετικά εδώ: Μπέπε Γκρίλο: Οι λαθρομετανάστες μας φέρνουν ασθένειες.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου που έστειλε ο Τέρενς Κουίκ στα Μέσα, «υπογραμμίζεται, ότι αντίστοιχα φαινόμενα – που δεν ανακοινώνονται η δεν διαρρέουν – σημειώνονται σε πολλά σημεία, κυρίως νησιωτικά, της χώρας, όπου η εισροή λαθρομεταναστών έχει ξεφύγει από κάθε λογική, με λιμενικούς και αστυνομικούς να είναι απροστάτευτοι και ευάλωτοι σε κάθε είδους «εισαγόμενη» ασθένεια. Και μάλιστα με τα ελλιπή από ιατρικό – νοσοκομειακό προσωπικό νοσοκομεία, εκ των πραγμάτων να μην μπορούν να κάνουν σωστές και ενδελεχείς εξετάσεις στους λαθρομετανάστες, αμέσως μετά την «άφιξή» τους».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑