Ειδήσεις

Published on October 2nd, 2014 | by fileto

0

Η μεταφορά παράνομων μεταναστών συνεχίζεται

Συνελήφθησαν χθες (1-10-2014) το πρωί, στην Εθνική Οδό Διδυμοτείχου – Αλεξανδρούπολης, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου και της Ειδικής Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. για την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, πέντε (5) αλλοδαποί διακινητές, τέσσερις (4) υπήκοοι Τουρκίας, ηλικίας 40, 37, 32 και 27 ετών και ένας 44χρονος, υπήκοος Βουλγαρίας, διότι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες. Τέσσερις (4) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Συρίας και ένας (1) υπήκοος Τυνησίας.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου, συνέλαβαν τον 44χρονο υπήκοο Βουλγαρίας, διότι σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε, εντόπισαν στο εσωτερικό του τέσσερις (4 ) μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους προωθούσε παράνομα στην ενδοχώρα.

Στη δεύτερη περίπτωση, αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. για την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης, πραγματοποίησαν έλεγχο στο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, που επέβαιναν οι τέσσερις (4) υπήκοοι Τουρκίας, ηλικίας 37, 32 (άνδρες) και 40, 27 (γυναίκες) και διαπίστωσαν ότι προωθούσαν με αυτό παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, έναν (1) μη νόμιμο μετανάστη.

Συνολικά κατασχέθηκαν, δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ και 127 λέβα Βουλγαρίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου Έβρου.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑