Ειδήσεις

Published on October 4th, 2014 | by fileto

0

Σύριος διακινούσε Σύριους με βουλγάρικο αυτοκίνητο

Συνελήφθη χθες (3-10-2014) το πρωί, στην Παλαιά Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, απ ό αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης , 31χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δεκαεννέα (19) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.

Αναλυτικότερα, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 31χρονο, οδηγό ενός Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητου, με βουλγάρικες πινακίδες, προκειμένου να το ακινητοποιήσει, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, συνέχισε την πορεία του και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Ακολούθως, ο δράστης, στο δυτικό κόμβο Κομοτηνής, εξήλθε από την Εγνατία Οδό και λίγο πιο κάτω, ακινητοποίησε το όχημά του και τράπηκε πεζός σε φυγή, πλην όμως συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο εσωτερικό του οχήματος, διαπίστωσαν ότι προωθούσε με αυτό στην ενδοχώρα δεκαεννέα (19) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκε το παραπάνω Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑