Ειδήσεις

Published on October 14th, 2014 | by fileto

0

Αδυναμία στα ρούχα είχαν δύο κυρίες στην Καβάλα

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, έξι (6) κλοπές από καταστήματα στην Καβάλα, που είχαν διαπραχθεί χθες (13-10-2014) το πρωί και το μεσημέρι.

Για την υπόθεση, συνελήφθησαν χθες (13-10-2014) το μεσημέρι, στην Καβάλα, δύο (2) ημεδαπές, ηλικίας 44 και 46 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., μετά από σχετική καταγγελία, εντόπισαν και συνέλαβαν τις δύο δράστιδες, διότι μετέβησαν σε κατάστημα πώλησης ενδυμάτων στην πόλη της Καβάλας και αφαίρεσαν διάφορα είδη ένδυσης συνολικής αξίας 185 ευρώ περίπου.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι οι δύο ημεδαπές, το ίδιο πρωί και μεσημέρι, εισήλθαν σε άλλα πέντε (5) καταστήματα πώλησης ενδυμάτων στην πόλη της Καβάλας, από τα οποία αφαίρεσαν διάφορα είδη ένδυσης συνολικής αξίας 480 ευρώ περίπου.

Στο πλαίσιο των ερευνών, εντοπίσθηκαν όλα τα αφαιρεθέντα είδη, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους.

Σημειώνεται ότι και οι δύο δράστιδες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑