Ειδήσεις

Published on October 25th, 2014 | by fileto

0

18 παράνομοι μετανάστες σταμάτησαν στις Σάπες

Συνελήφθη χθες (24-10-2014) το πρωί, στο δυτικό κόμβο Κομοτηνής της Εγνατίας Οδού, απ ό αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 24χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δεκαοκτώ (18) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.

Αναλυτικότερα, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 24χρονο, οδηγό ενός Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητου, με βουλγάρικες πινακίδες, προκειμένου να το ακινητοποιήσει, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, συνέχισε την πορεία του και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Στον δυτικό κόμβο Κομοτηνής της Εγνατίας Οδού, ο δράστης ακινητοποίησε το όχημα και τράπηκε πεζός σε φυγή προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, πλην όμως καταδιώχθηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του οχήματος, διαπιστώθηκε ότι προωθούσε με αυτό, παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, δεκαοκτώ (18) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι σε βάρος του δράστη η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει και το αδίκημα της αντίστασης, καθόσον προέβαλε αντίσταση στους αστυνομικούς κατά τη σύλληψη.

Κατασχέθηκαν ένα (1) Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑