Ειδήσεις

Published on November 7th, 2014 | by fileto

0

Η Καβάλα πατρονάρει την Αμφίπολη

Στα προγράμματα επισκέψεων των επιβατών των κρουαζερόπλοιων που ελιμενίζονται στο λιμάνι της Καβάλας “Απόστολος Παύλος”, σκοπεύει η Δημοτική Επιχείρηση Καβάλα ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ να βάλει και την Αμφίπολη, ως δέλεαρ για τους επισκέπτες.

Σε συνέντευξη στης στο Χρονόμετρο η πρόεδρος της επιχείρησης κ. Ιωσηφίδου ανέφερε ότι: “Παρακολουθούμε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τις εξελίξεις στην Αμφίπολη και υπάρχουν πολλές σκέψεις για το πώς θα μπορέσουμε να εντάξουμε σε ένα ισχυρό πακέτο τη δυναμική ενός νέου προορισμού, που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα από την πόλη μας, σε συνδυασμό με το ήδη αναγνωρισμένο brand name των Φιλίππων. Στόχος είναι να γίνουμε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί, όχι μόνο ως προορισμός κρουαζιέρας, αλλά να μπορέσουμε μέσω αυτής της σύνδεσης των δύο αρχαιολογικών χώρων, να κρατήσουμε τους επισκέπτες για περισσότερες ώρες ή και μέρες στην Καβάλα, ενισχύοντας την τοπική οικονομία”.

Βέβαια η κίνηση αυτή θα υποβαθμίσει τις επισκέψεις των τουριστών στους Φιλίππους που ήταν η συνηθισμένη επιλογή τους μόλις έπιαναν το λιμάνι της Καβάλας, αλλά θα ωφελήσει τους ταξιτζήδες οι οποίοι θα κερδίζουν σαφώς περισσότερα από την διαδρομή και την επιλογή της Αμφίπολης που είναι …φρέσκο πράγμα.

 


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑