Αθλητικά

Published on December 19th, 2014 | by fileto

0

Όχι στη μετακίνηση Αρειανών και Παοκτσήδων στον Έβρο

H Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ανακοινώνει ότι, έπειτα από εισήγηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, χθες (18.12.2014), εκδόθηκε απόφαση από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Ιωάννη Ανδριανό, σύμφωνα με την οποία, απαγορεύτηκε :

  •  η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων του Α.Σ. ΆΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στο Δημοτικό Στάδιο Σουφλίου Αλεξανδρούπολης, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 21-12-2014, μεταξύ των ομάδων ΈΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ – Α.Σ. ΆΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2014 – 2015 και
  •  η διάθεση εισιτηρίων στους φιλάθλους του Α.Σ. ΆΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, για τον ανωτέρω αγώνα, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

H Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ανακοινώνει ότι, έπειτα από εισήγηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, χθες (18.12.2014), εκδόθηκε απόφαση από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Ιωάννη Ανδριανό, σύμφωνα με την οποία, απαγορεύτηκε :

  • η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο «ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ» Ορεστιάδας, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα πετοσφαίρισης της 20-12-2014, μεταξύ των ομάδων Α.Ο. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ – ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος VOLLEY LEAGUE ΟΠΑΠ της αγωνιστικής περιόδου 2014 – 2015 και
  • η διάθεση εισιτηρίων στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, για τον ανωτέρω αγώνα, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑